Caràcter reusenc

El Reus tira d'una nova remuntada per superar el Noia i es col·loca tercer de l'OK Lliga (3-4).

Duel de candidats a ocupar les parts capdavanteres de l'OK Lliga entre el Noia i el Reus a l'Ateneu de Sant Sadurní. En un partit seriós dels roigs-i-negres, Sergi Aragonès ha pogut fer el primer visitant des del punt de penal, però qui s'ha avançat ha estat el conjunt sadurninenc mitjançant Eloi Mitjans, a través d'una rematada des de l'interior de l'àrea de Martí Zapater (1-0). Un minut més tard, Jordi Bargalló amb una fuetada imparable ha fet el segon (2-0).

Amb el partit complicat pel Reus ha aparegut Aragonès per retallar distàncies en el marcador. Una diana que ha arribat segons després del gol de Bargalló. El 6 roig-i-negre ha rematat de primeres una passada de Checco Compagno (2-1). Abans del descans, entre el mateix Aragonès, Joan Salvat i Jordi Bargalló han col·locat l'empat al marcador de l'Ateneu (2-2).

Triomf treballat

L'empat no s'ha desfet fins que Xavi Costa, a la mitja volta i des de l'interior de l'àrea, ha tornat a avançar l'equip dirigit per Pere Varias (3-2). El Reus ha gaudit de bones oportunitats per fer el tercer, i amb una connexió entre David Gelmà i Ferran Giménez ha arribat l'empat (3-3). Amb la desena falta del Noia, Marc Julià ha situat els roigs-i-negres per davant en el marcador amb una nova falta directa magistral. Ganxo, contraganxo i gol (3-4).

Els de Jordi Garcia han patit en els darrers minuts, amb un Noia que ha generat un atac i gol constant a la porteria de Martí Zapater. Un Zapater que ha evitat l'empat en diverses ocasions, incloent-hi una falta directa a Martí Gabarró. Quan faltaven escassos segons pel final, els col·legiats han anul·lat un gol de Xavi Costa amb el genoll, una acció que ha arribat després que els àrbitres no ensenyessin una clara targeta blava favorable al Reus.

Nova lliçó de caràcter i victòria de prestigi del Reus Deportiu Virginias a l'Ateneu de Sant Sadurní. Els de Jordi Garcia es col·loquen en la tercera posició de l'OK Lliga amb 10 punts. La setmana vinent els roigs-i-negres rebran la visita del Vilafranca.