Back to top

Carnaval i solidaritat al Fortuny amb l'Elèctrica Dharma

La companyia Elèctrica Dharma ha estat l’encarregada de posar música al concert solidari del Círcol i l’Associació de Concerts, una iniciativa que enguany ha celebrat ja la seva 26a edició
Cia. Elèctrica Dharma al teatre Fortuny

El Círcol i l’Associació de Concerts de Reus organitzen des de fa 26 anys un concert solidari pels volts de Carnaval. El concert de la Companyia Elèctrica Dharma, aquest divendres, ha recollit beneficis per la Fundació Josep Pont i Gol i els Amics de l’Hospital de Reus

El públic del Fortuny ha pogut enllaçar en una mateixa cita la solidaritat i la música. Aquesta última ha estat la del 25è disc de la Companyia, Flamarada. Molts dels assistents fa anys que segueixen la banda, i aquest concert ha estat, per uns, un record de bells moments de la seva joventut i, per altres, una oportunitat per veure l'Elèctrica Dharma per primera vegada.

La veu de les entitats

Francesc Xavier Sirolla, director de la Fundació Josep Pont i Gol, considera molt benvinguts els recursos que generen aquestes iniciatives solidàries, ja que ajuden a mantenir econòmicament les activitats del voluntariat de la Fundació. Aquesta entitat treballa amb més de 300 persones amb risc d’exclusió social, sota el missatge “Fem lloc als que no en tenen”. 

Sobre l'escenari, representants de les entitats i l'alcalde Carles Pellicer

Per la seva banda, els Amics de l’Hospital de Reus, han volgut visibilitzar la tasca d’aquests voluntaris que porten la bata lila i acompanyen les persones que estan soles. 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades