Back to top

Castellvell celebra una diada de Santa Anna atípica per la COVID-19

Com la majoria de localitats, Castellvell ha celebrat aquest any una Festa Major atípica arran del coronavirus. Tot i que s'han mantingut alguns actes, la majoria s'han suspès o celebrat de manera reduïda

Castellvell ha celebrat en el marc de la seva Festa Major la tradicional trobada d'annes a l'ermita del municipi. En aquesta ocasió, però, la diada ha estat bastant diferent a causa de la COVID-19. Tot i que hi han participat més d'una trentena de persones, el nombre d'assistents ha estat molt menor que els altres anys. Això ha facilitat poder mantenir les distàncies de seguretat i complir amb els protocols establerts, però ha obligat a canviar el format de l'acte, que ha quedat reduït a l'entrega d'un obsequi a les homenatjades. En aquest sentit, s'ha eliminat la típica ofrena a la mare de Déu i el refrigeri que s'oferia en acabar.

Una Festa Major en format reduït

Malgrat les circumstàncies, les participants, des de la més gran a la més petita, s'han mostrat contentes de poder congregar-se un any més a l'ermita per celebrar el seu sant, tot i que de manera diferent.

El nombre d'actes de la Festa Major ha disminuït a causa de la pandèmia i la majoria han estat modificats. Des del consistori s'ha decidit anul·lar l'activitat del tobogan aquàtic, programada per avui dilluns, i l'escape room del dimarts per motius de seguretat.

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades