Back to top

El CD Riudoms ja coneix els rivals per la temporada 2023/2024

El conjunt riudomenc competirà per quarta temporada consecutiva a la quarta categoria del futbol estatal, en un any on la categoria deixa enrere el nom de Primera Nacional i passa a anomenar-se Tercera Federació.

Un any més, i ja en van quatre, el Riudoms competirà en categoria estatal. L'equip que dirigeix Raúl Lucha ja coneix els rivals de cara al pròxim curs a la Tercera Federació, on les riudomenques s'han vist enquadrades al grup 3. 

  • Catalunya: Sant Gabriel, Fontsanta-Fatjó, Seagull, Vic, Cornellà, Igualada i Riudoms.
  • Aragó: Stadium Casablanca, Saragossa, Osca B.
  • Illes Balears: Son Sardina, Atlètic Balears B, Collerense.
  • La Rioja: Logronyo. 
  • País Basc: Oyonesa. 
  • País Valencià: Vila-real.

L'equip campió del grup pujarà a la Segona Federació, mentre que les tres últimes baixaran. A més a més, d'entre els sis grups de la competició, els dos pitjors quarts per la cua també descendiran.

El club manté el bloc del curs passat

El Riudoms també ha anat per feina i ja ha anunciat més d'una desena de renovacions pel curs vinent: Júlia Vernet, Cinta Vilarroya, Andrea Vernet, Íngrid Ferran, Míriam Aguirre, Núria Descarrega, Laura Solé, Leti Viñole, Abril García, Mariona Casas i Laura Mas continuaran al conjunt de Raúl Lucha.

Canvi de nom de la competició

Una de les novetats de la categoria és el canvi de nom. La RFEF ha decidit que la lliga deixi d'anomenar-se Primera Nacional i es digui Tercera Federació. D'aquesta manera, tant el futbol masculí com el femení comptaran amb la Primera RFEF, la Segona RFEF i la Tercera RFEF.

Paraules clau:

Notícies relacionades