Back to top

El CD Riudoms millora els registres del curs passat

L'equip riudomenc suma quatre jornades consecutives sense perdre, un fet que els permet millorar l'inici de curs firmat la temporada passada.

Les deu primeres jornades del curs 19/20 el Club Deportiu Riudoms va sumar vuit punts (2 victòries, 2 empats i 6 derrotes). Un any després, i amb els mateixos partits disputats, les de Raúl Lucha acumulen quinze punts (4 victòries, 3 empats i 2 derrotes), gairebé el doble que l'any passat. Aquests registres mostren la millora del conjunt riudomenc respecte l'any passat, on es va notar el període d'adaptació a la categoria en el primer terç de la competició.

En una entrevista al Cercle Central, Íngrid Ferran i Raúl Lucha, jugadora i entrenador del CD Riudoms, valoren positivament el moment. Tot i això, Ferran considera que "l'any passat hi va haver un canvi de dinàmica a la segona volta i vam anar a millor, ara podria passar al revés. Així que millor tenir els peus a terra i treballar per millorar". 

Un Riudoms que es reinventa

La millora arriba després que aquest estiu marxessin jugadores importants com Joana Roig, màxima golejadora de la Primera Nacional el curs passat, i que ara milita a les files de l'Atlètic Balears. Tot plegat fa que el conjunt riudomenc s'hagi de reinventar cada temporada. "Som el Riudoms i sabem on estem", assegura Lucha. Creu que a la zona "és complicat trobar jugadores: algunes pleguen, altres les fitxen equips amb objectius més ambiciosos... i nosaltres cada any ens hem de reconvertir i trobar jugadores joves". Un dels objectius del tècnic és preparar-les "perquè sigui a Riudoms o a un altre club de categoria superior, puguin explotar". 

Aquest cap de setmana el Riudoms vol encadenar la cinquena jornada consecutiva sense perdre al camp del CD Sant Gabriel, terceres de la Primera Nacional. 

Paraules clau:

Notícies relacionades