Back to top

El CD Riudoms torna d'Aragó amb un punt sota el braç

El Club Deportiu Riudoms continua sumant a la Primera Nacional. Les del Baix Camp han tornat d'Osca amb un punt important sota el braç, que les permet continuar una setmana més lluny de la zona de descens.

Sumar sempre és important, i quan es fa fora de casa, té més valor. El Club Deportiu Riudoms viatjava fins a Osca per jugar contra l'equip local, novè classificat de la Primera Nacional i instal·lat a la zona mitjana de la classificació, i que se situava a quatre punts del conjunt entrenat per Raúl Lucha.

El resultat final no enganya a l'aficionat. El partit va estar igualat durant els noranta minuts, especialment a la primera part, en què el joc al mig del camp va predominar. La falta d'ocasions de gol per part d'ambdós conjunts va estar present durant la primera part del duel.

riudoms

Els segons quaranta-cinc minuts de partit van començar de la pitjor manera possible pels interessos riudomencs. Caren Domeniconi va avançar les locals a la sortida d'un córner, al cap de pocs segons d'iniciar-se la segona part. El Riudoms es va refer del gol encaixat, i gràcies a una bona pressió de Lilo, van tornar a situar l'empat en el marcador. Un resultat que ja no es va moure.

Les riudomenques intentaran fer bo el punt el pròxim cap de setmana a casa, en què les de Raúl Lucha jugaran contra el Collerense, cuer de la Primera Nacional. Amb aquest empat, el Riudoms continua en l'onzena posició de la competició domèstica, tres punts per sobre de la zona de descens.

Paraules clau:

Notícies relacionades