Back to top

Centenars d'infants llueixen elements del seguici fets a casa

La Trobada d’Elements Fets per Tu, que organitza cada any Canal Reus, és un dels actes més multitudinaris de la Festa Major de Misericòrdia, i permet als nens i nenes convertir-se en elements del seguici per un dia.

Centenars de xiquets i xiquetes de totes les edats s’han congregat aquest diumenge a la plaça del Mercadal en la 10a edició de la Trobada d’Elements del Seguici Fets per Tu.

Popularment coneguda com els Fans del Seguici, aquest esdeveniment permet a la canalla ballar al son de les caixes i les gralles les cançons més conegudes de la Festa Major, i fer una cercavila pels carrers de Reus emulant els seus elements preferits del Seguici Festiu de la ciutat. La cercavila ha travessat els principals carrers del centre de Reus amb la música dels grallers que han acompanyat els més menuts.

fan del seguici 2023

Des de gegants fets especialment per a l’ocasió, vestits de cercoletes o bé dracs i lleons fets a partir de capses de cartró. Tota imaginació és bona en un acte que dona ales a la creativitat i que cada any és un indispensable per a les famílies durant els mesos d’estiu.

L’acte s’ha pogut seguir a través d’internet en directe i en els pròxims dies Canal Reus emetrà un vídeo especial que recopilarà les millors imatges.

Recupera l'emissió en directe

Paraules clau:

Notícies relacionades