Back to top

El Circ Raluy Legacy reobre i estrena espectacle a Reus

Sota el nom de 'Todo (lo) cura', la companyia presenta un espectacle amb números espectaculars, ple d'humor i amb una dosi d'optimisme.
El Circ Raluy Legacy reobre el 2 de juliol

El Circ Raluy Legacy torna avui mateix als escenaris després de tres mesos confinats a Reus i ho fan amb un espectacle renovat on la producció és 100% familiar.

El Circ torna amb l'espectacle 'TODO (LO) CURA'

Es tracta d'un espectacle amb impressionants números aeris, de risc i d'equilibris impossibles, ple d'humor i amb la dosi d'optimisme necessària per aquests dies. La família Raluy ofereix la seva essència en el seu nou espectacle 'TODO (LO) CURA' que vol seduir tant a grans com a petits.

 Mesures estrictes de seguretat

L'espectacle s'ha dissenyat seguint les mesures de seguretat sanitària. Tot l'equip portarà mascareta, hi haurà una desinfecció constant de l'espai i s'eliminarà el descans per evitar el contacte entre el públic. A més, es garantirà una distància social mínima de dos metres entre famílies.

Funció gratuïta per al sector sanitari

Cartell Circo Raluy Legacy

L'espectacle s'estrena a Reus com a agraïment a l'Ajuntament que els ha acollit durant els mesos de confinament. En aquest sentit, la companyia farà una funció gratuïta dirigida al sector sanitari per agrair la seva entrega durant la pandèmia. L'espectacle es podrà veure a partir del 2 de juliol fins al 12 del mateix mes.

Paraules clau:

Notícies relacionades