Back to top

El Circuit 3x3 Daurat arriba al Ploms Salle Reus

Hi han participat més de 50 equips i s'hi han disputat gairebé 90 partits. La pista dels albinegres ha estat la segona parada del circuit, que es reprendrà el 6 d'agost a Coma-ruga.

El passat 18 de juny, Valls va ser la primera seu del Circuit 3x3 Daurat 2022. Un mes després, ha estat el torn de Reus, ja que aquest dissabte, les instal·lacions del Ploms han acollit la segona jornada d'aquesta competició, que viatjarà per tota la Costa Daurada. Hi poden participar totes les categories, des de Mini fins a Sènior, amb Sènior Pro inclòs. El format de competició consta d'una fase de grups, i posteriorment es juguen vuitens, quarts, semifinals i final. La classificació general només es comptabilitza en les categories Júnior i Sènior, mentre que la resta tenen una classificació independent per torneig. L'equip guanyador i el finalista aconsegueixen 10 i 8 punts respectivament, i els semifinalistes i quartfinalistes en reben 6 i 4.

Quines diferències hi ha respecte al bàsquet tradicional?

Els partits 3x3 segueixen la normativa FIBA 3x3. Només hi ha 12 segons de possessió, s'ha de sortir de la zona per poder tornar a atacar, i el que fa més intensa i més ràpida aquesta disciplina és que els partits duren o 10 minuts o 21 punts

Arreu de la Costa Daurada

Coma-ruga serà la pròxima estació del circuit, el 6 d'agost, després que se suspenguessin els tornejos a Cambrils i a Salou, previstos per a les setmanes vinents. Tarragona acollirà el 3x3 el 20 d'agost, i Altafulla tancarà el circuit una setmana després.

Paraules clau:

Notícies relacionades