Back to top

El Ploms Salle Reus afronta la fase de permanència en el millor moment del curs

El Roser i el SESE de Barcelona i el Terrassa, seran les rivals del conjunt albinegre en la segona fase de la Copa Catalunya.

A mitjans de gener, el primer equip femení del Ploms Salle va viure un canvi sobtat a la banqueta, després de la dimissió en bloc dels entrenadors, que no es veien capaços de revertir la mala dinàmica que portava l'equip. Els albinegres van nomenar Jaume Bouguarout i Bernat Bauzà com a nous tècnics del conjunt plomista, un canvi a la banda que ha tingut una incidència directa en el joc i en els resultats.

El Ploms ha disputat set partits amb els nous entrenadors, obtenint quatre victòries. Uns números que han permès a les albinegres acabar setenes en la primera fase, amb un balanç de sis triomfs i deu derrotes. El tècnic Jaume Bouguarout assegura que "estem preparades per afrontar" la fase de permanència, ja que "estem en un bon moment", tal com mostra la dinàmica ascendent de l'equip. 

Les rivals

El Roser i el SESE de Barcelona i el Terrassa seran els rivals del Ploms Salle en aquesta fase decisiva. Els dos primers equips assoliran la salvació, les terceres jugaran un play-off per evitar el descens, mentre que les últimes baixaran a la Primera Catalana. Bouguarout creu que "el Roser va amb l'etiqueta de favorit, mentre que Terrassa i SESE plantaran cara".

El míster considera que la permanència passa per "assegurar, sobretot, els partits a casa". "És un grup que no serà fàcil", conclou l'entrenador plomista. El Ploms Salle debuta en la segona fase aquest dissabte a la tarda, a la pista del SESE.

Paraules clau:

Notícies relacionades