Back to top

Clàssic a la Lliga Catalana

Un cop acabada la fase de grups de la competició s'ha definit el rival del Reus a la semifinal de la Lliga Catalana: el Barça.

La temporada 2023/2024 serà trepidant des del primer dia. Després d'una treballada classificació per la final a quatre de la Lliga Catalana, el Reus ha conegut el seu rival a la semifinal de la competició: el Barça. Els d'Edu Castro han obtingut un bitllet per la fase definitiva del torneig, després de superar el Caldes (2-6) i el Voltregà (6-0) a la fase de grups. L'altra semifinal enfrontarà el Noia i el Calafell. 

Cada semifinal tindrà un cost de 5 € i la final 7 €. També es pot comprar un paquet d'entrades de semifinals i final per un total de 15 €, uns tiquets que es podran adquirir a les mateixes taquilles del pavelló de Palau-Solità i Plegamans. 

Inici de curs marcat pels clàssics

El calendari és capritxós, i podria regalar fins a tres clàssics en qüestió de quinze dies. El primer serà aquest dissabte a Palau-Solità i Plegamans (17:30 h), i el segon serà en la primera jornada de l'OK Lliga prevista pel dilluns 2 d'octubre (20:30 h al Palau Blaugrana). El tercer, que podria no jugar-se, seria el diumenge 24 en la final de la Supercopa si els reusencs i els culers arriben a la final. 

FOTOGRAFIA: Joan Gomis

Paraules clau:

Notícies relacionades