Back to top

Raül Marín penja els patins: l'adéu a una llegenda roig-i-negra

El 'killer' reusenc no ha pogut superar una lesió lumbar que l'impedeix patinar amb normalitat. Marín deixa la pista com a màxim golejador històric del club roig-i-negre i tercer màxim golejador de la història de l'OK Lliga.

La història idíl·lica de Raül Marín i el Reus Deportiu a la pista ha arribat a la seva fi. El killer, el capo canioneri, el capità, el mag de l'stick, l'home de tants adjectius, penja els patins als 36 anys i es retira com a professional de l'hoquei patins.

I ho fa deixant unes xifres espectaculars que queden per la història de l'entitat roig-i-negra: se'n va sent el màxim golejador de la història del club, el tercer màxim golejador de la història de l'OK Lliga amb 503 gols, quatre vegades màxim golejador de la competició domèstica i nombrosos títols: tres OK Lligues, tres copes d'Europa, dos Mundials, un Europeu, copes del Rei, Intercontinentals... un reguitzell de títols que avalen la llegenda.

Marín no ha pogut superar la lesió lumbar que arrossega des de fa gairebé dos anys i que li ha impedit acomiadar-se de la pista com ell hagués desitjat. El ja exjugador del Reus, reconeix que ha intentat tornar-se a cordar els patins en nombroses ocasions, però que finalment ha hagut d'acceptar la situació.

La relació d'amor amb el Reus però, continua. Marín serà el segon entrenador del primer equip roig-i-negre, convertint-se en la mà dreta del seu excompany Jordi García. També coordinarà la base del club, amb l'objectiu que l'escola formativa de l'entitat continuï sent referent dins el món de l'hoquei i que la base continuï donant fruits, com els que ha pogut aportar ell a la història del club.

Paraules clau:

Notícies relacionades