Back to top

El col·lapse de Rodalies empitjora encara més els serveis a Reus

Des que el sistema de Rodalies va patir una avaria que afecta la línia sud (de Gavà cap avall) des de fa un parell de setmanes, els retards són encara més evidents i la crispació en l'ambient dels usuaris augmenta per moments.

Falta d'informació, manca de trens, viatges eterns i recorreguts amb finals inesperats. Amb tots aquests problemes es troben, des de fa dies, els usuaris de Renfe quan han d'utilitzar el tren. Una avaria tècnica en la infraestructura de Rodalies a Gavà va provocar, ara fa gairebé dues setmanes, una desestructuració general del servei en la xarxa ferroviària del sud de Catalunya. El reclam per a una millora del servei ha estat una tònica de les darreres dècades, però aquesta incidència ha estat la cirereta del pastís per a molts usuaris del transport públic.

"N'estem farts"

Els ciutadans, de fet, asseguren estar "farts" de les mancances d'aquesta infraestructura. Denuncien no tenir informació suficient sobre els trens i viatges que s'efectuaran, que els viatges que abans duraven hora i mitja ara s'allarguen fins a quatre hores o, fins i tot, trens que s'aturen en estacions on no toca i obliguen els passatgers a fer transbords dels quals no estaven avisats.

A tota aquesta indignació, s'hi suma també l'aglomeració d'usuaris que, si en un dia normal i sense incidències, els trens ja anaven plens; el caos d'aquests dies ve acompanyat de viatges encara més multitudinaris.

Paraules clau:

Notícies relacionades