Back to top

Comença el Trapezi 2023

La fira Trapezi dona el tret de sortida amb una cinquantena de propostes artístiques, 36 companyies participants i nova direcció al capdavant del festival.

La màgia del circ torna a Reus amb la 27a edició del Trapezi. La fira del Circ de Catalunya estrena nova direcció artística amb Alba Sarraute i Cristina cazorla al capdavant d'aquest certamen, amb l'objectiu de convertir la capital del Baix Camp en l'epicentre del món del circ donant suport al talent local així com apostant pels artistes emergents d'arreu.

D'aquesta manera, la programació d'enguany vol ser un reflex del talent cirquense actual i presentarà una cinquantena de propostes artístiques incloent espectacles, 2 cabarets i un showcase, buscant així el màxim de fórmules per ampliar la possibilitat d’exhibició incloent també nous espais com el Parc de la Festa.  

Consulta la programació

L'edició d'enguany també manté la gran carpa al Parc Sant Jordi pel Cabaret nocturn, diversos espectacles itinerants per arribar a tots els racons de la ciutat així com un espai dedicat als més petits al Mas Iglesias anomenta Trapexic, amb espectacles i activitats de circ per a la canalla.

Paraules clau:

Notícies relacionades