Back to top

Conèixer el procés d'elaboració del vi a través de la ciència

El Castell del Cambrer ha acollit una nova sessió del cicle La Ciència del Vi, una proposta impulsada per la URV per apropar el món del vi a la ciutadania des d'un vessant científic

Conèixer tot el que passa a la vinya abans i després de la verema, i també els processos de producció dels diferents tipus de vins més comuns al nostre territori. Aquesta és la premissa de la nova sessió de La Ciència del Vi, que s'ha portat a terme aquest dijous al Castell del Cambrer de Reus.

De la mà d'investigadores, investigadors i docents de la Universitat Rovira i Virgili, aquest cicle pretén descobrir tot el que envolta el món del vi a través de diverses disciplines científiques. En aquesta ocasió, la investigadora de Bioquímica i Biotecnologia, Míriam Lampreave, ha parlat del procés del vi, des de la vinya fins a l'ampolla.

El cicle compta amb la col·laboració de la DO Montsant, que disposa d'una bona ocasió per donar a conèixer els seus vins a través d'un tast a l'inici i al final de cada sessió.

La propera sessió tindrà lloc el pròxim 22 de febrer amb la conferència 'Els Orígens de la producció i el consum de la península Ibèrica' a càrrec de Jordi Diloli, investigador d'Història i Història de l'Art de la URV.

Paraules clau:

Notícies relacionades