Back to top

Cop contra el tràfic de droga a Reus

Uns 200 agents dels Mossos d’Esquadra han participat en un dispositiu que ha comportat 17 entrades, una quinzena de les quals a Reus. S'han detingut 20 persones.

Dispositiu espectacular dels Mossos d’Esquadra per combatre el tràfic de droga a Reus. Uns 200 agents de la policia catalana han participat aquest dimecres de matinada en 17 entrades a Reus, El Vendrell i Tarragona. Els agents buscaven droga i armes.

De fet, en el dispositiu hi han participat la BRIMO, l’ARRO i també el GEI, el Grup Especial d’Intervenció que actua en situacions que poden comportar risc per la policia. 

15 entrades a Reus

La gran majoria de les entrades, en total una quinzena, s’han fet a Reus. Concretament a la zona de les Verges a tocar del Barri Sant Josep Obrer. Les altres s’han fet en masies als afores de la ciutat. 

L’actuació respon a la investigació que els Mossos d’Esquadra fa temps que treballen. Fa anys que es fan entrades a la zona per qüestions vinculades amb el cultiu de marihuana, la defraudació de fluid elèctric i el tràfic de droga. Aquest cop la investigació també anava encarada a la cocaïna i heroïna. Fonts dels Mossos d’Esquadra asseguren que també s’han trobat grans quantitats de diners en efectiu i armes.

20 detinguts

imatge mossos
Imatge: Ivan Compte

Els detalls de l'operació es troben sota secret de sumari per ordre del jutge que ha ordenat les entrades. Hi ha 20 detinguts que són traslladats a les comissaries de Reus i Cambrils a l’espera de passar a disposició judicial. 

En total s'han localitzat 4 plantacions de marihuana amb més de 1.000 plantes 1 kg d'heroïna, 250 gr de cocaïna i dosis preparades per a la venda, 15.000 euros en efectiu i 4 armes de foc.

Segons fonts coneixedores de la investigació, totes les entrades estan relacionades entre elles. Els agents han recollit proves per incriminar els detinguts i els investigats mentre que un helicòpter ha enregistrat imatges aèries que han d’ajudar a la investigació. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades