Back to top

On creix Vox?

L'ascens de Vox a tot l'estat espanyol també s'ha vist reflectit a les urnes del territori. A Reus, s'ha convertit en la cinquena força i s'ha col•locat per davant del PP, Ciutadans i de la CUP. A Cambrils i a Mont-roig del Camp s'ha situat per sobre el 10%.
vox baix camp

Augment del 50% a Reus

La formació d'extrema dreta ha crescut en un 50% a la ciutat de Reus, en comparació als resultats del passat 28 d'abril. Han sumat prop de 4.500 vots, fet que representa més d'un 9% dels vots sobre el cens.

Vox s'ha convertit en la cinquena formació política a la ciutat, i  s'ha situat com a  segona força al col·legi electoral CEIP Rosa Sensat.

reus
Ajuntament de Reus

Vox al Baix Camp

En clau de comarca, la seva presència s'ha fet notar, sobretot, a Mont-roig del Camp i a Cambrils. En el primer cas, han sumat 551 vots, una suma que representa l'11,78% de l'escrutini al municipi. A la vegada, Cambrils ha registrat 10,56% (1.585 suports).

VOX BAIX CAMP
Dades: Ministeri de l'Interior

Per contra, la seva presència ha estat nul·la en municipis com Capafonts, Colldejou i la Febró.

Demarcació de Tarragona

VOX s'ha situat com a 5a força a la demarcació, amb 31.000 vots, 10.000 vots més que a les darreres eleccions. A nivell percentual ha passat del 4'8% del 28A al 8%. Ha sorprès la segona posició que la formació d'extrema dreta ha aconseguit a Vila-seca.

vox
Ministeri de l'Interior

 

Paraules clau:

Notícies relacionades