Back to top

Cremen el cotxe del fill del president dels veïns de Mas Pellicer

Eduardo Navas, president de l'AV Primer de Maig, ha denunciat els fets a través de les xarxes socials. Va succeir diumenge a la nit i es van mobilitzar dotacions dels Bombers i de la Guàrdia Urbana.

"Uns altres valents que han cremat el cotxe del meu fill, però continuo aquí". Amb aquestes paraules explicava Eduardo Navas a través de les xarxes socials que diumenge a la nit havien cremat un altre cotxe de la seva família, després que el 2017 ja s'incendiés intencionadament un vehicle propietat del seu pare. Navas és el president de l'associació de veïns Primer de Maig de Mas Pellicer i durant anys ha exercit de líder veïnal de la comunitat. 

Els fets van passar a les 11 de la nit d'aquest diumenge passat, 9 de maig. Un cotxe aparcat al barri quedava calcinat per les flames. La Guàrdia Urbana i els Bombers s'hi van desplaçar. El cas va ser denunciat davant els Mossos d'Esquadra. Segons l'atestat policial, el cotxe es va cremar intencionadament i s'investiga ara si tot plegat formaria part d'un intent d'amenaçar directament la família d'Eduardo Navas. 

Paraules clau:

Notícies relacionades