Back to top

David Gelmà jugarà al Reus fins al 2025

El de Tordera continuarà dues temporades més al club roig-i-negre, on va aterrar l'estiu del 2021 provinent del Girona CH.

El Reus Deportiu arranca la tercera setmana de junts mantenint l'activitat frenètica d'anuncis iniciada la setmana passada. Després de Jordi Garcia, Joan Salvat i Càndid Ballart, ara és el torn de David Gelmà, qui ha renovat la seva vinculació amb l'entitat roig-i-negra fins al 2025. El de Tordera acabava contracte aquest estiu, després d'haver arribat al Reus el 2021. De fet, aquell any també van arribar Martí Zapater i Checco Compagno. Per tant, Gelmà és l'únic d'aquells fitxatges que continuarà al Reus després de dos anys.

En declaracions al club, Gelmà ha comentat que "el projecte és intentar guanyar títols", i que per aquest motiu va fitxar pel Reus. En les seves dues temporades a la capital del Baix Camp, el 96 ganxet suma més de quaranta gols en totes les competicions, i és una peça important pel tècnic Jordi Garcia. D'aquesta manera, el Reus s'assegura la continuïtat d'una part de l'equip que acabava contracte aquest estiu o el vinent.

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Paraules clau:

Notícies relacionades