Back to top

David Gelmà s'apropa al Reus Deportiu Miró

El Reus Deportiu Miró tindria tancada la segona incorporació de cara a la temporada 2021/2022. Es tracta de David Gelmà, jugador del Girona Club Hoquei (26 gols aquesta temporada) i que va néixer a Tordera l'any 1994.

Si res no canvia, i segons ha pogut saber Canal Reus TV, David Gelmà serà jugador del Reus Deportiu Miró la temporada 2021/2022. És dretà, juga de mig, i té un dels xuts de pala més potents de tota l'OK Lliga. A hores d'ara, el 96 del Girona és el vuitè màxim golejador de la competició domèstica amb 26 gols.

Gelmà ha tornat enguany a la lliga després d'una experiència de dos anys a Itàlia. Primer amb el Follonica, on va marcar 25 gols, i després amb l'Scandiano, amb qui va celebrar 30 dianes. La temporada 2017/2018 ja va jugar al Girona anotant 24 gols, l'any en què els gironins es van classificar per disputar la seva primera Copa del Rei i l'antiga Copa de la CERS.

Jugador format a la base del Maçanet, Gelmà també va jugar Alcoi. En total, la nova incorporació del Reus suma més d'un centenar de gols i partits en l'elit del món de l'hoquei. El mig li ha marcat dos gols aquesta temporada als de Jordi Garcia, concretament en el partit disputat en terres gironines.

Segon fitxatge

David Gelmà seria la segona incorporació del Reus Deportiu Miró, ja que tal com va anunciar aquest mitjà a inicis de febrer, els roigs-i-negres també tindrien tancada la incorporació de l'italià Francesco Compagno de cara a la temporada vinent. En ambdós casos, no hi ha la confirmació oficial per part del club.

Paraules clau:

Notícies relacionades