Back to top

David Vidal presenta un nou moviment polític a Reus amb la mirada posada a les municipals

Aquest dimecres al vespre s'ha llegit el manifest del col·lectiu integrat per persones provinents de diversos espais polítics. Tot i que encara no està decidit, no es descarta que pugui ser un nou actiu amb vista les eleccions del maig

David Vidal ha presentat aquest dimecres al vespre una nova plataforma política a la ciutat, "Reus en Moviment", acompanyat de Mar Joanpere i Jordi Suárez que formen part del grup impulsor. L'acte, a la Sala Santa Llúcia, ha comptat amb una setantena de persones que han omplert bona part de la platea del teatre del Raval de Robuster. 

L'esdeveniment ha iniciat amb la lectura del manifest a càrrec de Vidal, Joanpere i Suárez i després ha anat seguit d'un col·loqui sota el títol "Municipis i participació: cap a una nova consciència" amb la presència del periodista Albano Dante Fachín. 

El retorn de Vidal a la política 

david vidal Mar Joanpere Reus en Moviment Albano Dante Fachín

El moviment presentat aquest dimecres representa el retorn a l'aparador polític de David Vidal, qui va ser regidor de la CUP a Reus entre el 2011 i el 2016. Sense que hi hagi res segur, "Reus en moviment" aspira a sumar suficients esforços per a presentar-se a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. ‘No volem enganyar a ningú’, diu Vidal, que insisteix en el fet que tot plegat encara està per veure, però que la voluntat és sacsejar el panorama polític local. 

De fet, Vidal diu que la ciutat ‘ha de recuperar l’esperit de participació i la il·lusió’, quelcom que assegura que s’ha perdut.

Paraules clau:

Notícies relacionades