Back to top

Debat feminista i actes lúdics previs al 8M

Amb l'objectiu de crear xarxa i escalfar motors de cara al 8M, la plaça de la Patacada de Reus ha acollit, aquest dissabte, diversos actes previs entorn la lluita feminista.

Sota el lema "Unim-nos per una vida digna", han arrancat a Reus els actes previs al 8M. Un debat entorn les desigualtats, els drets de les dones i la vaga general feminista, ha ocupat la primera part de la jornada amb la voluntat de generar debat i escalfar motors de cara al proper dimecres, Dia Internacional de la Dona i de les lluites feministes. 

La jornada ha continuat amb un vermut i un concert a càrrec de la "Xirigota de dones de Tarragona", que sota el títol "Ni Chicha ni limoná", han desplegat un espectacle musical on la crítica social i l'humor han estat les protagonistes. L'agrupació musical es va crear ara fa 5 anys amb la voluntat d'explicar coses des de la perspectiva de les dones utilitzant la sàtira i la ironia. 

A continuació ha tingut lloc un dinar i s'ha instat els assistents a agafar l'autobús per participar en la manifestació que ha tingut lloc a Barcelona en contra del projecte "Hard Rock", l'ampliació de l'aeroport del Prat i la construcció del 4t cinturó.
 

Vaga, manifestació i actes reivindicatius del 8M

De cara al dimecres, quan es commemora el Dia Internacional de la Dona, es durà a terme una Manifestació Unitària a Tarragona, a les 12 del migdia, i a les 6 de la tarda, a Reus un berenar combatiu davant dels jutjats.

Paraules clau:

Notícies relacionades