Debut immillorable a Europa

Els de Jordi Garcia comencen amb bon peu la fase de grups, sumant tres punts importants contra el Saint-Omer francès.

Inici trepidant en el retorn de la Lliga Europea al Palau. Al primer minut de duel, el Reus ha enviat un missatge clar al Saint-Omer a través de Marc Julià: jugada individual de primer nivell per fer el primer (1-0). Sense que els francesos poguessin reaccionar s’han trobat amb un penal -més que dubtós- a favor. Marçal Cuenca no l’ha desaprofitat i ha empatat el partit (1-1).

Poc després, una blava al porter visitant ha acabat amb la segona diana de l’olotí, que amb una gran directa ha tornat a avançar als roigs-i-negres (2-1). De blaves al primer temps n’hi ha hagut més: dues per Cuenca i una -inexistent- a Aragonès. Els àrbitres han tingut pocs problemes en el moment d’ensenyar targetes. Cap de les tres directes ha acabat en gol i amb la victòria reusenca s’ha arribat al descans.

Sentencia des del punt de penal

A la segona part, el Reus ha pogut augmentar l’avantatge des del punt de penal. Sergi Aragonès ha sentenciat amb dues dianes consecutives des de la pena màxima (4-1). Guido Pellizzari amb una fuetada des de la distància ha situat el marcador definitiu (4-2) en una segona part sense massa història més enllà dels gols.

Victòria ganxeta en el seu debut a casa. En l’altre duel, l’Sporting ha guanyat el Barcelos (3-1), i els de Lisboa i el Reus encapçalen la classificació del grup D de la Lliga Europea. El 9 de febrer, Barcelos-Reus: duel clau en la lluita per la final a vuit.

Arbitratge portuguès

Els col·legiats, de rebaixes avui en el moment d'ensenyar targetes i xiular penals, han condicionat completament el partit pels dos bàndols. Han xiulat un enfrontament de la lliga portuguesa en un duel entre un equip d'OK Lliga i un altre de França. Caldrà acostumar-se als arbitratges portuguesos i també als italians, els encarregats de xiular el Barcelos-Reus