Back to top

Demanen mà dura contra els pisos turístics il•legals

Els empresaris de l'hostaleria de la demarcació de Tarragona demanen mà dura contra els allotjaments turístics il•legals. De fet, exigeixen major implicació de l'administració pública i posen sobre la taula els perills que suposen apostar per pràctiques no reglades.
Eduard Farriol, president de la Federació d'Hostaleria de Tarragona.

El sector de l'hostaleria està en peu de guerra contra els allotjaments turístics il·legals. Des de la Federació d'Hostaleria de Tarragona denuncien que aquesta pràctica cada vegada està més estesa a la Costa Daurada, però també a les Terres de l'Ebre i a la resta del territori català. Lamenten que aquesta situació s'estigui repetint amb impunitat. De fet, consideren que l'increment dels pisos turístics il·legals es dóna per manca de voluntat política de frenar-ho.

Les queixes del sector també subratllen el perill que pot representar que els visitants apostin per pisos il·legals, davant de la manca de garanties sanitàries, així com del control de les persones que s'hi allotgen.Tot i posar el punt de mira en els ajuntaments, l'associació d'hostalers també s'ha enfocat cap a la Generalitat i els òrgans estatals.

Paraules clau: