Back to top

Denuncien la manca de lavabos pels treballadors del CUAP Sant Pere

USICAT denuncia que la nova plana d'urgències del CAP Sant Pere de Reus no comptarà amb lavabos per als treballadors. Una denuncia que des del sindicat consideren més que necessària per temes de salut pública i risc de contagis.
USITAC denuncia que el CUAP Sant Pere no comptarà amb lavabos pels treballadors

Els treballadors de la nova part d'urgències del CAP Sant Pere de Reus no comptaran amb una zona de lavabos. Així ho han denunciat des del sindicat USICAT, els quals ho consideren indispensable. Asseguren que els professionals d'aquesta àrea, no poden utilitzar els mateixos serveis que els pacients o que la resta de treballadors del centre per possible risc de contagi. I és que són persones que estan en continu contacte amb malalties.

Així doncs, des del sindicat demanen la construcció d'aquest espai abans que comenci la segona fase de les obres i ja sigui massa tard. Ara, però, estan a l'espera que des de l'Institut Català de Salut els doni una resposta i puguin solucionar aquest problema el més aviat possible.

Des de USICAT també es mostren descontents amb la poca informació que se'ls dona sobre l'avanç de les obres. I és que creuen que si hi hagués més comunicació, la nova planta s'adaptaria molt millor a les necessitats reals dels treballadors i dels pacients.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades