Derrota dolorosa

El Reus cau en el primer partit dels quarts de final al Palau contra el Lleida Llista (3-5).

Mal inici del Reus Deportiu Virginias en el play-off de l’OK Lliga. El Lleida d’Albert Folguera ha estat superior als de Jordi Garcia, i a la mitja part, ja dominaven el marcador de manera contundent (0-3). Bruno di Benedetto al primer minut i Joan Cañellas abans del cinquè, han deixat l’enfrontament encarrilat pels del Segrià. Oriol Vives s’ha encarregat de fer més gran la ferida amb el tercer.

Abans del descans, tangana entre els jugadors que ha acabat amb blaves per Gelmà i Vives, per una targeta clara a di Benedetto. Marc Julià, però, no ha aprofitat la directa. A la represa la dinàmica no ha variat. Jordi Badia i Oriol Vives s’han encarregat de deixar el Reus sense opcions de victòria. Entremig, Compagno ha marcat des de la falta directa (1-5). Abans d’acabar, Marc Julià i Joan Salvat han situat el resultat definitiu (3-5). Derrota dolorosa dels roigs-i-negres, que han començat malament el play-off.

La part positiva és que els del Baix Camp poden reaccionar. Per continuar vius a la fase final, han de guanyar a Lleida dissabte vinent i forçar el tercer partit de l’eliminatòria.