Desena jornada consecutiva sense perdre del CF Reddis

El Reddis continua en estat de gràcia. La victòria a Riudoms (0-3) i les ensopegades dels seus perseguidors, deixen els roigs-i-negres com a líders de la Segona Catalana amb set punts d'avantatge respecte al Cambrils Unió.

Nova jornada a la Segona Catalana i nova victòria del Reddis. Els de Marc Carrasco es van imposar per 0 a 3 al camp del Riudoms, en un partit on no van poder marcar fins a la segona part. De fet, segons el mateix tècnic reusenc, la primera part va ser "una de les pitjors de la temporada". Tot i això, l'equip es va poder refer i va poder emportar-se els tres punts.

Al minut 65, Jorge Granado va obrir la llauna amb un gol de cap a la sortida d'un córner. Cinc minuts després, Adrià Suárez va recollir la pilota al mig del camp i, en un gran u contra u, va superar el porter local. En el tram final de partit, Uri Benito va fer el 0 a 3 definitiu.

Amb aquest resultat, el Reddis continua líder de la Segona Catalana amb 42 punts, set més que el seu perseguidor més immediat, el Cambrils Unió. Aquesta setmana els roigs-i-negres rebran la visita de la Canonja a l'Estadi Municipal, l'únic equip que ha pogut guanyar els reusencs aquesta temporada.