Back to top

Es destensen els serveis socials de Reus

La regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella, assegura que de les més de 700 famílies que van demanar ajuda alimentària a l'inici de la pandèmia, ara la xifra s'ha reduït i ja se situa al voltant de les 450.

En una entrevista als Informatius de Canal Reus, la regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella, ha fet un petit balanç de quina és la situació en què es troben els serveis socials de la ciutat, quatre mesos després de l'inici de la pandèmia.

Vilella assegura que el panorama social de la ciutat s'ha destensat, però manté que "la Covid-19 ha provocat una crisi social de primer ordre" i que encara són moltes les famílies que necessiten ajuts econòmics i alimentaris.

S'ha reduït el nombre de famílies en risc d'exclusió social

De fet, en un primer moment, els serveis socials de la ciutat van arribar a atendre unes 700 famílies més de l'habitual, el que va suposar un augment del 70%. Ara, i segons assegura la regidora, la xifra s'ha reduït fins a les 450 famílies que han demanat ajuda arran de la pandèmia. 

S'amplia el termini de sol·licitud de les beques menjador

Pel que fa a les beques menjador, el consistori reusenc ha ampliat el termini fins al 22 de juliol. Malgrat que en un primer moment el termini finalitzava el divendres 17 de juliol, davant la nova situació generada per la Covid-19, la Regidoria de Benestar Social ha decidit fer una ampliació de tres dies hàbils. 

Com presentar la sol·licitud? 

  • Les famílies que van sol·licitar l'ajut el curs 2019-2020 i de les quals la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus té la seva adreça de correu electrònic o el seu número de telèfon mòbil, han rebut, a través de correu electrònic o SMS, l'enllaç per accedir a realitzar el tràmit, on poden confirmar les seves dades amb signatura remota. Quan s'accedeix a l'enllaç, el primer que apareix són unes preguntes per tal de determinar si es pot presentar la sol·licitud per aquesta via i, en cas contrari, s'indica l'enllaç de la sol·licitud del model ordinari.

Paraules clau:

Notícies relacionades