Back to top

Detenen un home per tràfic de marihuana a Reus

S'han confiscat 65 quilograms de cabdells de marihuana, valorats en uns 130.000 euros

Els Mossos d’Esquadra han capturat un home de 48 anys a Reus, acusat de tràfic de drogues i defraudació elèctrica, després d'una incursió a un domicili on s'han confiscat 65 quilograms de cabdells de marihuana, valorats en uns 130.000 euros.

La resolució d'aquest cas ha comportat una incursió matinal a un habitatge situat als afores de Reus, amb la participació de diverses unitats policials, incloent-hi la seguretat ciutadana, d'investigació i efectius de la ARRO.

Dins de l'immoble, els agents han trobat tot l'equipament necessari per al cultiu de marihuana, així com aproximadament 65 quilograms de cabdells de la mateixa substància, valorats en uns 130.000 euros.

A més, s'ha descobert que l'immoble estava connectat il·legalment a la xarxa elèctrica, constituint un delicte addicional de defraudació de fluid elèctric i posant en perill la seguretat de les persones.

L'individu detingut ha estat acusat dels delictes de tràfic de drogues i defraudació elèctrica i serà presentat davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus en les properes hores.

L'investigació segueix en curs.

Paraules clau:

Notícies relacionades