Back to top

Detenen a Miami Platja un fugitiu que va intentar assassinar una persona a Reus

El 2020 ,aprofitant un permís penitenciari, no va tornar a la presó. En el moment de la detenció s'ha localitzat una arma de foc preparada per ser utilitzada.

Agents de la Guàrdia Civil de Tarragona, amb col·laboració amb la Policia Local de Mont-Roig de Camp, en el marc de l'operació "BladeSive", han localitzat en un habitatge de Miami Platja, a una persona buscada per les autoritats judicials espanyoles.

Diverses ordres de detenció

El detingut tenia en vigor una ordre de detenció i ingrés a la presó per part d'un jutjat de Lleida i una ordre de detenció Europea i Internacional emesa per l'Audiència Provincial de Tarragona, amb motiu d'un homicidi frustrat comès en l'any 2013.A l'habitatge on residia, mantenia amb la seva parella una plantació de marihuana composta per 250 plantes

Durant les primeres investigacions establertes al voltant del domicili investigat, es va poder esbrinar que a l'habitatge hi residia una parella que no tenia activitat laboral remunerada, no es relacionava amb els veïns de l'entorn i passaven la major part de el temps a l'interior de l'habitatge.

Intent d'assassinat a Reus

armes

Durant la investigació es va poder descobrir, que aquesta persona l'any 2013 va participar en un homicidi frustrat, quan va intentar assassinar a trets una persona a la localitat de Reus ,després de ser jutjat va ser condemnat a 6 anys de presó.

El 2020 aprofitant un permís penitenciari no va reingressar a la presó, quedant en parador desconegut, figurant en vigor una ordre de detenció i ingrés a la presó dictada per un Jutjat Penal de Lleida, així com una Ordre de Detenció Europea i Internacional emesa per l'Audiència Provincial de Tarragona.

Habitatge ocupat

marihuana

Durant el matí d'avui dijous, forces d'elit de la Guàrdia Civil, amb autorització judicial i la presència de Lletrat de l'Administració de Justícia, han assaltat  l'habitatge, sorprenent a un dels seus habitants amb una escopeta de canons retallats, municionada i preparada per disparar, quedant detingut en aquest instant. 

Marihuana i armes

policia

Durant el registre practicat, s'han localitzat dues habitacions de l'habitatge que havien estat condicionades per al cultiu intensiu de cànnabis, intervenint:

  • 250 plantes de marihuana
  • 1 Escopeta de canons retallats, preparada per disparar
  • 1 Carabina
  • 1 Defensa extensible
  • 26 cartutxos de munició cal. 12

Els detinguts, un home i una dona de 36 i 32 anys, de nacionalitat espanyola, se'ls imputa un presumpte delicte de tinença il·lícita d'armes, tràfic de drogues, usurpació d'habitatge i defraudació de fluid elèctric, un cop prestin declaració seran posats a disposició judicial

Paraules clau:

Notícies relacionades