Back to top

Detingut a Alforja un home buscat per delictes contra la llibertat sexual a menors

El detingut tenia diverses ordres de detenció estatals i europees i estava buscat des del 2020. L'home vivia aïllat per tal de no ser detectat per les autoritats

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir a l’Alforja un home de 51 anys a qui li constava una ordre de detenció judicial. Aquesta ordre a nivell estatal també s’havia fet extensiva a nivell europeu.

Vivia aïllat per no ser detectat

El detingut vivia amagat i aïllat en una masia als afores de la població. Per no ser localitzat per les autoritats, s'allotjava en unes instal·lacions amb un alt grau d’autosuficiència, amb plaques solars i altres instal·lacions d’autoabastiment, que li permetien viure de forma aïllada amb el mínim contacte amb l’exterior.

L’ordre de detenció estava en vigor des de l’any 2020 quan es va celebrar el judici per uns delictes d’abusos sexuals comesos a menors de forma continuada durant l’any 2015 al Vendrell. L’any 2021, l’autoritat judicial va expedir també una ordre europea de detenció per poder localitzar l’home en cas de sortida de l’estat.

Aquest dimecres, fruit de noves gestions d’indagació i captació d’informació realitzades des de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Reus, es va poder ubicar la masia on viva l’home. Aquesta informació que es va aconseguir a primera hora de la tarda va precipitar un dispositiu policial immediat que, en menys d’una hora, va aconseguir la detenció de l’home.

El detingut passarà durant les properes hores a disposició judicial.

Paraules clau:

Notícies relacionades