Back to top

La denúncia d'una agressió sexual a Reus destapa una desena de casos més

Una de les afectades ha fet una crida a través de les xarxes socials per localitzar més víctimes. Els fets haurien passat entre el 2000 i el 2003.

Aquest dijous, a través de les xarxes socials, l'Anna Sentís va donar a conèixer el seu cas: Ara fa 20 anys, quan ella en tenia 12, un home la va agredir sexualment a la zona del Pare Manyanet. Els fets es van repetir un total de tres vegades, fins que va decidir denunciar-ho.  Amb el temps, i quan ella ja en tenia 18, el va reconèixer pel carrer, i es va dirigir als jutjats per aclarir què havia passat amb la seva denúncia. "De males maneres em van dir que el cas estava arxivat i que perquè havia trigat tant a preguntar". Ho considera una revictimització. 

Crida per localitzar més víctimes

Arran de tot, i amb el pas del temps com a salconduit, però amb un nus a l'estómac encara, ha decidit buscar altres persones que hagin sigut víctimes d'aquell agressor. Per tot plegat ha fet un post a les xarxes socials a la recerca d'altres casos. 

En només 24 hores fins a nou noies s'han adreçat a l'Anna per explicar que elles també havien sigut víctimes durant aquells anys i en el mateix lloc dels fets. Com a mínim sis d'aquestes detallen una història molt similar a la seva.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Sentís (@lavulnerable)

Denuncia el tracte de la justícia

L'Anna Sentís insisteix que "l'agressor podria ara mateix treballar amb menors d'edat" perquè no té cap taca a l'expedient. Considera que, de passar avui en dia, la mobilització social i ciutadana seria molt diferent. "Jo amb 18 anys no deixava de ser una nena", critica, assegurant que la justícia no s'ha portat bé amb ella culpant-la del fet que el procés judicials no hagi avançat. 

Canals de contacte

En cas d'haver estat víctima d'un cas similar es demana contactar a través del mail annasencri@gmail.com o a l'Instagram @lavulnerable

 

Paraules clau:

Notícies relacionades