Back to top

Detinguts per furt mentre les víctimes es banyaven a la platja de Cambrils

Un dels detinguts es va fer passar per víctima per intentar recuperar el seu telèfon mòbil i va acabar detingut per furt i també per simulació de delicte

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Cambrils, van detenir el passat 30 d’agost a aquest municipi del Baix Camp, dos homes de 24 i 47 anys, com a presumptes autors d’un delicte de furt. A un d’ells, se li atribueix també una simulació de delicte.

Els fets van tenir lloc pels volts de les 13 hores del mateix dia de la detenció. Els mossos van rebre avís que uns turistes havien patit un furt deels seus mòbils mentre es banyaven a la platja.

En arribar al lloc, els mossos van identificar un home quan pujava a un autobús estacionat en la parada d’un hotel ubicat al passeig marítim, a poca distància de la platja. En l’escorcoll d’una bossa que va amagar sota un dels seients, els mossos van localitzar tres telèfons mòbils i diversos aparells electrònics de dubtosa procedència.

Un autor es va fer passar per víctima

Un cop efectuades les corresponents comprovacions, es va poder confirmar que el material constava com a sostret a uns turistes quan estaven a la platja, motiu pel qual l’home va quedar detingut. Es dona la circumstància que, mentre es duien a terme les gestions, va sonar un dels telèfons mòbils que contenia la bossa.

Els agents van poder parlar amb el titular de l’aparell i presumpta víctima el qual es va presentar al lloc. Allà els mossos van acordar que es presentés a comissaria per retornar-li el dispositiu un cop efectuades diverses verificacions.

Posteriorment, els mossos van fer gestions amb els altres mòbils i aparells electrònics recuperats i van contactar amb els seus propietaris, els quals havien interposat denúncia dels fets a la comissaria de la policia local.

Pel que fa a l’home que s’havia presentat com a víctima, els mossos el van rebre a comissaria a la tarda. L’home, que anava indocumentat, va desbloquejar el terminal per demostrar la seva propietat i a la galeria apareixia ell amb el detingut. Això, més altres gestions i la descripció dels presumptes autors aconseguida per la policia van permetre relacionar l’home amb els furts.

Els mossos van detenir-lo com a presumpte autor d’un delicte de furt i també per simulació de delicte. Està previst que els detinguts, amb nombrosos antecedents policials per furts, passin a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Reus en les properes hores.

Paraules clau:

Notícies relacionades