Back to top

Deu anys de l'última OK Lliga del Reus Deportiu

El 26 de maig del 2011 el Reus Deportiu es va proclamar campió de l'OK Lliga després de trenta-set anys. Ho va fer després d'imposar-se al Tenerife per 4 a 1 i que el Liceo perdés per 7 a 4 contra el Barça.

El Reus Deportiu i el Liceo es van jugar el títol de l'OK Lliga 2010/2011 a la darrera jornada de la competició domèstica. Ambdós conjunts arribaven empatats a punts, però amb el gol average favorable als gallecs. Per tant, els roigs-i-negres necessitaven puntuar i que el Liceo perdés. Paradoxes de la vida, el Barça, l'etern rival, li podia donar el títol als reusencs

Aquell 26 de maig el Palau d'Esports estava ple a vessar, però els únics gols que es van cantar durant la primera part van ser els del Barça, ja que el duel entre el Reus i el Tenerife no va tenir cap diana fins al segon temps. Jordi Molet va encetar la llauna reusenca, però el Tenerife, que es jugava no baixar, va empatar de seguida amb un gol de Xavi Costa. Marc Gual va fer el segon, el pitxitxi Raül Marín va tranquil·litzar el Palau amb el tercer, i de nou, Jordi Molet, va situar el definitiu 4 a 1 a l'electrònic.

D'aquesta manera, amb la victòria roig-i-negra contra el Tenerife i el triomf del Barça per 7 a 4 contra el Liceo, el Reus es va proclamar campió de l'OK Lliga després de 37 anys. Un títol que va arribar després que els d'Alejandro Domínguez perdessin la final de la Copa del Rei contra el Barça i la final de la Lliga Europea contra el Liceo

El final d'un cicle victoriós

Amb aquella OK Lliga, el Reus Deportiu va tancar un cicle guanyador que havia començat el 2003 amb la primera Copa de la CERS. Destaquen, entre d'altres, la Copa del Rei, la Lliga Europea i la mateixa OK Lliga. 

  • Copa de la CERS (2003, 2004)
  • Copa del Rei (2006)
  • Supercopa d'Espanya (2006)
  • Mundial de Clubs (2008)
  • Lliga Europea (2009)
  • Copa Continental (2009)
  • Copa Intercontinental (2010)
  • OK Lliga (2011)

Paraules clau:

Notícies relacionades