Back to top

Deu de dotze per començar l'OK Lliga

El porter del Reus Deportiu Miró, Càndid Ballart, ha passat pel programa d'esports d'aquesta casa, el Cercle Central, per valorar el bon inici de temporada de l'equip del carrer Gaudí.

Tres victòries i un empat en quatre partits, o cosa que és equivalent, deu punts de dotze possibles contra rivals que estaran per la zona alta.

Aquest ha estat l'inici d'un Reus Deportiu Miró que va veure com la seva ratxa de victòries es va frenar el passat diumenge a Caldes, amb l'empat a 4 aconseguit a la Torre Roja, un camp complicat i on els reusencs perdien per 4-2 al descans, resultat advers al qual encara no s'hi havien trobat aquesta temporada.

candid

La dificultat dels rivals del Reus en les primeres jornades, Noia, Girona, Calafell i Caldes, s'ha de tenir en compte a l'hora de valorar el bon inici de temporada dels homes de Jordi Garcia.

El Saint-Omer - Reus, ajornat

D'altra banda, el Reus Deportiu Miró ha vist com s'ha ajornat el primer partit de Lliga Europea que havia de jugar contra el Saint-Omer en terres franceses. L'encontre, previst pel 7 de novembre, encara no té data.

Recupera el programa del Cercle Central


kia

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades