Back to top

Diada de consolidació pels Xiquets de Cambrils

Els de la camisa bordeus han aconseguit el tercer 3de7 de la temporada en la diada de Sant Pere, mentre que els companys de plaça, la colla Jove Xiquets de Tarragona, han estrenat el 2de7 i el pilar de 6.
3de7 dels de Cambrils en la diada castellera de Sant Pere

Sota un sol de justícia els Xiquets de Cambrils han encetat la diada de Sant Pere amb un sòlid 2de6. La bona dinàmica, però, s'ha trencat quan, en segona ronda, han intentat un 3de7 que han hagut de desmuntar abans de col·locar el pom de dalt. En la següent ronda l'han tornat a intentar, i llavors sí que l'han completat, tot i que a la baixada de la canalla ha tremolat una mica. Els amfitrions han tancat la diada amb un 4de6 i un pilar de 4 de comiat. Des dels Xiquets han fet un balanç molt positiu de la diada i de com els està anant la temporada.

La colla Jove Xiquets de Tarragona ha estat la convidada de la diada. Han començat l'actuació amb un 4de7 amb el pilar, i l'han continuat amb un 2de7, construcció que han aconseguit per primer cop aquesta temporada. En tercera ronda han tirat un 4de8, que ha quedat en intent desmuntat. En quarta ronda, però, l'han completat amb èxit. A la ronda de pilars han aconseguit el primer pilar de 6 de la temporada.

Paraules clau:

Notícies relacionades