Back to top

Diploma Ganxet Guau, garantia de bon ciutadà caní

El Pallol ha acollit la tercera edició de la Ganxet Guau, un matí d'activitat canina que uneix aspectes com la tinença responsable dels animals i la diversió. La jornada ha estat organitzada conjuntament per l'associació Gent i Gossos i pel centre d'ensinistrament Viclis.
ganxet guau tercera edició

En total 16 gossos, de diferents races i edats, acompanyats dels seus amos, s'han animat a participar a la jornada Ganxet Guau o el que és el mateix, passar el test de "bon ciutadà caní".

Seure, mantenir-se quiet, o tombar-se, són algunes de les habilitats que els membres del jurat han valorat dels gossos participants. A més, també ha estat una manera de demostrar als assistents que l'educació canina es pot fer de manera respectuosa, sense cridar ni donar cops a la mascota.

gos participant a la ganxet guau

13 dels 16 gossos participants han obtingut el certificat Ganxet Guau

Donar a conèixer l'associació Gent i Gossos i aconsellar o esvair dubtes sobre l'educació canina han estat altres objectius de la jornada

La jornada també ha tingut un punt de sensibilització per a les persones que no tenen gossos, ja que les proves han servit per mostrar com un gos educat és capaç de conviure amb altres persones sense molestar.

Paraules clau:

Notícies relacionades