Back to top

Dos detinguts i 400 plantes de marihuana en una nau del polígon AgroReus

També s'ha detectat un frau del fluid elèctric, concretament, el consum energètic diari per mantenir aquestes plantes era l’equivalent al de 130 llars

Els Mossos d’Esquadra, juntament amb agents de la Guàrdia Urbana de Reus, han detingut aquest matí dos homes de 23 anys, com a presumptes autors dels delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric. Les dues detencions s’han fet durant el desmantellament d’una plantació de marihuana interior situada al polígon AgroReus.

El dispositiu d’aquest matí és fruit del patrullatge de prevenció que des de la comissaria de Reus i en coordinació amb la Guàrdia Urbana es fa per evitar la instal·lació de plantacions de marihuana a la ciutat i el seu entorn. En un d’aquests patrullatges es va detectar una nau industrial que presentava una sèrie d’indicis que no coincidien amb l’activitat que hauria de fer. 

mossos d'esquadra polígon agroreus

Gestions posteriors van permetre confirmar l’activitat irregular de la nau investigada i aquest matí, amb efectius de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos i de la unitat de drons (UDRON) de la Guàrdia Urbana de Reus, s’ha portat a terme una entrada i escorcoll a la nau.

Han localitzat 400 plantes

marihuana

A l’interior s’hi han localitzat unes 400 plantes en avançat estat de creixement. Al lloc, els agents han detingut els dos responsables de la plantació.

Destaca d’aquesta plantació interior de marihuana l’elevat consum energètic diari que s’ha pogut constatar, l’equivalent al de 130 llars. A més, la connexió fraudulenta a la xarxa elèctrica suposava un evident perill d’incendi, motiu pels quals els tècnics de la companyia ja l’han desconnectat. 

 Els detinguts passaran durant les properes hores a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades