Back to top

Cop policial contra el cultiu i el tràfic de marihuana al Camp de Tarragona

La Guàrdia Civil du a terme, aquest dimecres, un operatiu amb setze escorcolls i diversos detinguts previstos, tres dels quals al Baix Camp

Setze escorcolls i vora una vintena de detencions és la previsió de l'operatiu que la Guàrdia Civil té en marxa aquest dimecres al matí a diferents punts tant del Camp de Tarragona com de la demarcació de Barcelona, segons ha avançat El Caso i ha pogut confirmar Canal Reus. A casa nostra hi ha sis municipis on es preveu fer escorcolls, tres dels quals al Baix Camp. L'operació té per objectiu desarticular una xarxa dedicada al cultiu i el tràfic de marihuana.

El cos policial ha posat en marxa el dispositiu contra una "organització criminal" amb diferents punts d'actuació. S'ha engegat vora dos quarts de set del matí amb entrades i escorcolls tant al Camp de Tarragona com a l'àrea metropolitana de Barcelona. Segons el citat mitjà, la previsió és que es puguin produir entre quinze i vint detencions durant el dia d'avui. Les entrades s'han fet, o es fan, a Cambrils, Mont-roig del Camp i Castellvell del Camp.

Un detingut a Castellvell

Operatiu droga castellvell

Concretament a Castellvell s'hauria detingut almenys una persona, a més de trobar unes 2.000 plantes de marihuana al domicili on s'ha fet l'entrada. Els veïns de la zona, fora del nucli principal del poble, però no gaire lluny, asseguren que feia temps que no veien activitat a la zona. 

També s'han fet entrades al Tarragonès, tant a Tarragona ciutat com a Salou, Perafort i Bràfim. Pel que fa a la demarcació de Barcelona, els punts d'actuació serien Prats del Rei, el Masnou, Sant Pere de Ribes, Palau-Solità i Plegamans, Sabadell i Abrera. En alguns d'aquests municipis s'han programat diverses entrades, sumant un total de setze. Tot i que ja s'han fet detencions, des de la Guàrdia Civil no es detallaran més dades de l'operatiu fins que no hagi acabat. En alguns punts han comptat amb la col·laboració d'altres cossos, com les policies locals de Cambrils i de Salou.

— Treballem per ampliar aquesta informació —

Paraules clau:

Notícies relacionades