Back to top

Dos milions dels Next Generation per transformar el turisme de les Terres de Mestral

Els fons europeus es destinaran a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Tivissa i Pratdip per potenciar el turisme actiu i esportiu

'Terres de Mestral, Outdoor Park de la Costa Daurada' és el projecte que la Mancomunitat d'Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori vol tirar endavant per transformar el model turístic amb el qual compten avui dia Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Tivissa i Pratdip. Una proposta que es podrà tirar endavant amb la recent adjudicació d'1,9 milions d'euros dels fons europeus Next Generation. 

L'objectiu principal és que, amb la unió d'aquests tres municipis, es pugui convertir aquest territori en una destinació líder en turisme actiu i esportiu. Es vol tirar endavant a través de la creació d’un parc d’oci a l’aire lliure únic a Catalunya amb una oferta d’activitats, tot combinant el mar i la muntanya, un gran distintiu de casa nostra. 

Un esport per cada municipi

terres mestral

A més, també s'ha relacionat cadascun dels tres municipis amb un esport: Tivissa amb l'escalada i senderisme; Pratdip amb BTT; i Hospitalet de l'Infant i Vandellòs amb el món aquàtic. L'objectiu és especialitzar cada zona, però sense oblidar la connexió entre totes tres. El projecte s'ha de desenvolupar en quatre línies de treball, centrades en la transició verda i sostenible, la millora de l'eficiència energètica, la transició digital i la competitivitat del producte.

Paraules clau:

Notícies relacionades