Back to top

Dos morts a Tarragona per l'onada de calor

Amb aquesta ja són tres les víctimes per les temperatures extremes que han afectat Catalunya els darrers dies
Hospital Joan XXIII

Dues persones han mort aquest dissabte a Tarragona a causa de l’onada de calor que afecta el territori. Segons ha informat l’Hospital Joan XXIII, una de les víctimes havia ingressat dijous a l’Unitat de Cures Intensives del centre sanitari per un cop de calor. L’home, que anava indocumentat, va ser trobat en un carrer de Constantí. A hores d’ara segueix pendent d’identificar.

La segona persona morta és un home de 60 anys que va ingressar a l’hospital dissabte en estat molt crític. El pacient, també sense documentació, va morir la mateixa tarda.

Amb aquests dues morts ja són 3 les víctimes mortals a causa de les elevades temperatures a Catalunya. La primera mort es va donar a Barcelona divendres passat quan un home va ser ingressat en estat crític a l’Hospital Clínic de Barcelona. L’home de mitjana edat havia estat atès pel Sistema d’Emergències Mèdiques SEM per un cop de calor al carrer Berlín de Barcelona i traslladat a l’Hospital Clínic, on va acabar morint.

Dissabte, el dia més calorós

Segons dades del Servei Meteoròlig de Catalunya dissabte va ser el dia en què es van assolir les temperatures màximes més extremes d'aquesta onada de calor. A Tarragona ciutat, per exemple, es va arribar als 39'5 graus i 41 al Pantà de Siurana.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades