Back to top

Els creditors del Club de Futbol Reus Deportiu, convocats al mes de juny

El dia 15 d'aquest mes se celebrarà el pas previ a la liquidació definitiva de l'entitat. Només un pla econòmic viable podria evitar aquest desenllaç.
Imatge de l'escut del Club de Futbol Reus Deportiu

Clifton Onolfo, o algun accionista minoritari, ja té les hores comptades per frenar la liquidació del Club de Futbol Reus Deportiu.

El dia 15 de juny se celebrarà al Jutjat Mercantil de Tarragona la Junta de Creditors del CF Reus, i si cap d'ells proposa un pla econòmic viable, l'entitat, inevitablement, haurà mort.

Aquesta és l'última bala que li queda a l'americà per saldar els 8 milions d'euros de deute que acumula el club. Res és aigua clara però, ni en l'àmbit econòmic ni tampoc en l'esportiu.

La liquidació, a tocar

L'administrador concursal, David López, segueix a l'espera d'una decisió respecte a la resolució de l'apel·lació que la Federación Española de Fútbol va presentar contra la sentència del Tribunal Administrativo del Deporte en matèria de readmetre el Reus a la Segona Divisió B.

No obstant això, la feina s'acumula, i la liquidació es preveu inevitable, ja que el deute és exageradament elevat i a més, el club no disposa d'actius.

Tot i que l'Alcalde i el regidor d'Esports, Pep Cuerba, ja van anunciar que no es reunirien amb Onolfo, les reunions entre el consistori i López són fluides.

Tot apunta doncs que sols l'Ajuntament és qui pot contribuir a facilitar la continuïtat de la tasca esportiva impartida pel Club de Futbol Reus Deportiu durant tots aquests anys.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades