Back to top

Els pressupostos participatius a Reus tindran el doble de dotació

L'augment dels pressupostos es deu a la cancelació de l'edició de l'any passat degut a la pandèmia. L'any vinent es volen recuperar els tallers presencials per posar en comú les propostes de la ciutadania.

Els pressupostos participatius de l'any vinent estaran dotats d'una assignació d'1.400.000€ i 100.000€ es destinaran a finalitzar tres dels projectes aprovats a l'edició del 2018. Es preveu que aquests s'acabin entre l'hivern i la primavera del 2022. Es tracta del parc de famílies, la remodelació del carrer Àngel Guimerà i l'adaptació als infants amb mobilitat reduïda de parcs de la ciutat.

La regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Flores, ha dit que esperen poder realitzar els tallers participatius de forma presencial perquè les propostes es puguin posar en comú entre les diferents persones sol·licitants. 

Montserrat Flores, regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals

Les dues primeres edicions dels pressupostos participatius van rebre una dotació de 750.000, així que amb aquesta propera convocatòria a la que es destinen 1'4 milions d'euros es preveu que hi hagin més projectes acceptats. Aquest projecte es gestiona des de la plataforma web Reus Participa

Paraules clau:

Notícies relacionades