Back to top

Els treballadors del 112 continuen sense solució

Els treballadors reclamen que es torni a internalitzar el servei, ja que ara mateix ho ofereixen a través d'una empresa privada

Des del passat mes d'agost, els treballadors del 112 han tornat a la vaga. Després que el Departament d'Interior no complís amb la seva paraula d'estudiar la internalització del servei de trucades d'emergències, el comitè d'empresa va cridar altra vegada a l'aturada. 

El seguiment de les vagues està sent alta, segons sindicats rondant el 80%. Ara bé, remarquen que l'afectació de cara als usuaris no és molt diferent en comparació al que es podia percebre sense aturades. Tot per culpa de la falta de recursos.

A partir de la primera vaga que van celebrar ara fa gairebé dos anys, els va permetre poder aconseguir part dels recursos que reclamaven. Malgrat tot, tornar a la feina ha provocat que empresa i Generalitat no continuessin amb les seves promeses. Ara bé, els treballadors denuncien que segons l'empresa "tot funciona bé". 

Els treballadors continuen reclamant un augment de la plantilla, així com reduir la jornada laboral i augmentar els plusos de nocturnitat i d'idioma.

Paraules clau:

Notícies relacionades