Back to top

Ensenyament atura l'adscripció única a Reus per aquest curs

Fonts del Departament d'Ensenyament han confirmat a Canal Reus Televisió que l'adscripció única a Reus per aquest curs queda aturada i, per tant, no afectarà el curs vinent. Així, de moment, es fa realitat la reclamació que, aquesta setmana, han manifestat pares representants de diverses escoles de la ciutat.
Ensenyament atura l'adscripció única a Reus per aquest curs.

Des del Departament d'Ensenyament de la Generalitat han confirmat a Canal Reus Televisió que l'adscripció única a la ciutat 'no està tancada i s'està treballant en una adaptació temporal'. Així doncs, s'atura l'adscripció única per al curs vinent a Reus. Fonts d'Enenyament han assegurat que 'al 100%', no s'aplicarà. Aquesta decisió es pot considerar un triomf per les desenes de pares que aquest dilluns van reunir-se amb representants d'Ensenyament per fer sentir les seves queixes.

L'Ajuntament i la Generalitat havien decidit atorgar una adscripció única a secundària, enlloc de dues, per por que amb l'elevat nombre d'alumnes d'aquesta promoció, hi hagués alguns que es quedessin fora de les seves preferències. Cal recordar que l'any 2006 va haver-hi una forta onada de naixements, per la qual cosa quan aquests infants van tenir edat per escolaritzar-se a P3 ja van tenir dificultat per escollir centre.

Per la seva banda, els pares han mostrat la seva satisfacció davant d'aquest anunci 'inesperat'. En paraules d'Enrique Martín, un dels pares de l'escola Cèlia Artiga, ha celebrat la decisió i ha demanat que 's'apliqui també per als propers cursos'. De moment, ja hi ha convocada una reunió, el pròxim dimarts a les cinc de la tarda, entre el Departament d'Ensenyament i els pares per explicar la nova proposta.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades