Back to top

Entra en servei la nova àrea de 76 places d'aparcament al barri del Carme

Es tracta de 76 noves places d'aparcament, i amplien fins a 131 les places de zona blava en un punt cèntric i a zona a tocar del tomb de ravals com é s l'entorn del carrer de Sant Benet
parking

L'Ajuntament de Reus, a través de l'empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis, ha posat en servei aquest divendres, 12 de juny la nova àrea d'aparcament del barri del Carme.

131 places de zona blava

En total són 76 noves places d'aparcament regulades amb parquímetre, i amplien fins a 131 les places de zona blava en un punt cèntric i a zona a tocar del tomb de ravals com é s l'entorn del carrer de Sant Benet.

La nova zona d'aparcament té la mateixa tarifa que les dos ja existents a tocar. És una àrea de zona blava de llarga estada (màxim 4 hores) i molt pròxima al centre. L'espai disposa de dos parquímetres que complementen els dos que ja hi ha actualment a les àrees de Sant Benet i de Sant Francesc.

La nova àrea d'aparcament és provisional, a l'espera de l'execució dels diversos projectes d'equipaments i d'habitatge protegit que l'Ajuntament i la Generalitat tenen previst promoure en aquesta zona del barri del Carme.

canalreus a telegram

 

Paraules clau:

Notícies relacionades