Back to top

Enxampen un camioner amb 60 kg de marihuana i 41 kg d'haixix

Segons sembla, el detingut volia arribar fins a Itàlia, on descarregaria els prop de 200.000 euros en droga.

Aquesta setmana, agents dels Mossos d’Esquadra han detingut, a Constantí, un home de 54 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Tot va començar quan una patrulla de trànsit va aturar un camió en el marc d’un control de transports a l’AP-7 sentit Barcelona. Quan els agents van procedir a la inspecció, van observar que el camioner no disposava de la targeta de transport ni cap autorització equivalent. El detingut va manifestar-los que desconeixia on havia carregat els paquets i el material que transportava.

Davant les incongruències de les explicacions, es van dur a terme les comprovacions oportunes. En l’escorcoll del remolc, on van participar agents de la Unitat Canina, es van localitzar 35 palets amb caixes de cartró buides. També van descobrir que hi havia un amagatall d’aproximadament un metre entre la cabina i el remolc del camió.

Un amagatall per a la droga

Tot seguit, els agents van accedir a la part oculta del camió. Allà van localitzar bosses que contenien paquets de cabdell de marihuana preparats per a la seva distribució (en total 60 kg), com també una maleta amb paquets d’haixix al buit amb un pes aproximat d’uns 41 kg. El preu total de la droga intervinguda tindria un valor al mercat il·lícit de més de 200.000 euros.

Detingut i amb el cas obert

Els agents van detenir el conductor del camió per tràfic de drogues i l’arrestat ha passat aquest divendres a disposició judicial. De la investigació es desprèn que el detingut tenia la intenció de transportar la droga des de l’Estat espanyol amb destí a Itàlia fet que el vincularia al tràfic internacional de droga.

El cas continua obert i no es descarten més detencions.

Paraules clau:

Notícies relacionades