Back to top

"Esperem tornar a viure una temporada il·lusionant"

El primer equip de la Fundació Futbol Base Reus ja ha tornat als entrenaments, de cara al nou curs 2023-2024.

Les jugadores del primer equip de la Fundació Futbol Base Reus ja s'han tornat a cordar les botes per a començar la pretemporada. Els entrenaments previs a un curs 2023-2024 que s'iniciarà el segon cap de setmana de setembre, amb un enfrontament contra el Verdú.

Fins ara, s'ha fet una valoració física i funcional de les jugadores, i s'han començat a aplicar càrregues de treball progressives per tal que aquestes arribin a la primera jornada ben preparades. L'entrenador de la formació roig-i-negra, Marc Mestres, ha explicat als micròfons de Canal Reus que "els entrenaments d'aquests dies se centraran a treballar en el joc posicional i en els fonaments del joc defensiu i ofensiu de l'equip"

Una Primera Catalana de més nivell

Pel que fa a les rivals, les roig-i-negres saben que el nivell serà alt i que hi haurà jornades de risc, com ara els enfrontaments contra el Barça, o el desplaçament llarg fins a Andorra, a la segona volta. Tot i això, esperen "tornar a viure una nova temporada il·lusionant".

Rebuig a la conducta del president de la RFEF

Per la seva banda, des de la Fundació Futbol Base Reus també s'ha fet un comunicat oficial, aquesta mateixa setmana, en el qual han volgut rebutjar la conducta del president de la Federació Espanyola de Futbol, a la final del mundial femení. Han demanat la seva dimissió, paraules textuals, "amb l'objectiu de plantar cara a actituds i comportaments sexistes al futbol".

Paraules clau:

Notícies relacionades