Back to top

Esquerra treu pit del primer any de mandat

Els republicans han exposat les accions que han liderat al govern. Admeten que alguns projectes podrien veure's afectats per la crisi de la COVID-19.
Noemí Llauradó

Esquerra Republicana ha fet aquest dimecres balanç del primer any de l'actual mandat.

Després d'aconseguir el 2019 uns resultats històrics a les eleccions municipals, els republicans tenen sis regidories, totes elles centrades en les persones. Han exposat plans de futur per la ciutat, però admeten que la crisi de la COVID afectarà els terminis previstos.

Noemí Llauradó assegura que la crisi ha fet redefinir les prioritats i evidencia que algunes propostes del PAM (el pla d'acció municipal) es veuran alterades. "Això no vol dir que ens n'oblidem, seguirem treballant per fer-les efectives durant aquest mandat". Potser no es faran les coses en els exercicis previstos, però la voluntat del partit és destinar esforços a assolir els objectius perquè "són els nostres compromisos" amb la ciutadania. 

ERC

La nova centralitat del Carrilet

ERC ha exposat aquelles qüestions que han liderat durant el primer any de mandat: des de la solució de l'Hospital Sant Joan, passant per la modernització de l'Ajuntament o una reforma urbanística de la ciutat. En aquest aspecte, Marina Berasategui ha assegurat que es planteja una nova centralitat al Carrilet, que passa per una illa d'equipaments i una reestructuració per convertir aquesta entrada de la ciutat en un espai amable per a les famílies "i on sempre hi hagi gent". 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades