Back to top

Èxit d'assistència a la Festa de la Clotxa

Els voluntaris de la Serra d'Almos van preparar clotxes per 1.200 persones.
festaclotxa

La Serra d’Almos va acollir diumenge la 15a Festa de la Clotxa, on es van servir 1.200 clotxes, un dels plats més representatius de la Ribera d'Ebre.

Els visitants van poder muntar-se la seva pròpia clotxa, amb els ingredients que proporcionaven els voluntaris de l'esdeveniment. Des de l'organització es va valorar molt positivament l'èxit d'aquesta edició .L'alcaldessa de la Serra d'Almos, Lourdes Pena va afirmar que  “Mai havíem vist tanta gent junta a la Serra”,en la benvinguda a la festa,  

Retrobaments, música, gastronomia, mercadet i productes artesans,una exposició dels artistes locals, passejada pels carrers i alguns, fins i tot, caminada a la Font Vella, als afores del poble van convertir un any més la Festa de la Clotxa en una de les dates imprescindibles al calendari d'activitats.

Festa

Inici de les Jornades Gastronòmiques

La festa també ha donat el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques de la Clotxa a la Ribera d’Ebre, a la qual enguany participen 14 restaurants. Fins al diumenge 6 de maig, en tots aquests restaurants riberencs se serveix un menú amb clotxa de la Ribera d’Ebre, des de formats tradicionals o d’altres més innovadors, i amb preu per a totes les butxaques, des dels 15 als 25 euros.

Més informació al web turismeriberaebre.org, i a les xarxes socials de Turisme de la Ribera d’Ebre.

Paraules clau:

Notícies relacionades